Skip to main content.

SS22 Trends

Find dine yndlingsprints: Opdag fire kunstplakater på de seneste indretningstrends.

The new cosy

Forøg dine dovne weekender med et hjemmemiljø, som du længes efter at tilbringe tid i. Tag dit mest behagelige tøj på, og lounge rundt med dem, der gør dit hus til et hjem.

OMFAVN IMPERFEKTION

Livet er rodet, men smukt. Skab plads til livet og alle de minder, der endnu skal laves, med hyggelige tekstiler og rolige kunsttryk.

Style Tip

Bland beige med opløftende guldtoner for at skabe en billedvægge, der bringer glæde til hele familien.

Product Slider

KØB KOLLEKTION

Hotel Milano

Sig goddag til en af sæsonens hotteste boligtrends, dette moderne twist på Mid-Century interiør er både lokkende og ultrachic!

Formel luksus i hjemmet

Retro fotokunst og abstrakte former er det perfekte supplement til den moderne Mid-Century-æstetik, hvor dæmpede blå og grønne farver spiller hovedrollen. Denne sensuelle hjemmetrend vil tilføje lidt luksus til dit rum og skabe den perfekte kulisse for et cocktailparty eller en date night derhjemme.

Style Tip

Få looket ved at matche blå på blå kunstprint med mørke træaccenter for et elegant touch.

Product Slider

KØB KOLLEKTION

Candy Shop

Bliv legesyg denne forårs-sommersæson med candy farvepalet trending lige nu! Denne blandede pose pasteller vil bringe glæde til dit hjem og et unikt twist til dine vægge.

Udtryk dig selv

Vælg og bland dine yndlings søde nuancer til et hjem, der er optimistisk og unikt. Uanset om du vælger at gå efter en subtil pastelpalet eller lysere røde og blå, kan du lege med farver og former for at omdanne dit hjem til et stilfuldt showroom. Dekorere dine vægge med retro kunst prints, finurlige malerier, og sjove illustrationer får at få looket!

Style Tip

Vær ikke bange for at bryde reglerne; farvesammenstød gør denne trend unik!

Product Slider

KØB KOLLEKTION

Bright new world

Benyt din åndelige side med SS22-trenden Bright New World! Denne kosmisk smarte interiørtrend inviterer os ind i en verden fuld af optimisme og klarhed og opfordrer os til at genoplade og drømme.

Enkelhed er nøglen

Med en farvepalet af grå akvarelfarver og vaskede nuancer af lilla og grøn vil denne gennemsigtige trend skabe et rent og sofistikeret look, hvor balance og enkelhed er nøglen. Læg gennemsigtige stoffer i lag, og tilføj spejle og metallics for at opnå et minimalistisk og stilfuldt rum!

Style Tip

Med inspiration fra de kosmiske elementer kan du tilføje drømmende kunst og krystaller for at fuldende looket.

Product Slider

KØB KOLLEKTION