Skip to main content.

Ikonisk fotokunstsamling med Sofia Richie i hovedrollen

Udlevér drømmen med denne helt nye fotokunstsamling med stilikonet og LA-indfødte Sofia Richie i hovedrollen! Skab dit eget Hollywood-helsted derhjemme med ikoniske fotografier af udsigter ved poolen, moderne arkitektur fra midten af århundredet og tidsløse modebilleder.

"Jeg var vild med de looks, vi valgte under dette shoot; jeg elsker mode meget, så det er altid sjovt at eksperimentere med tøj og makeup."
Sofia Richie

The Classics

"Det var fantastisk at lave denne fotokunstsamling i min hjemby; jeg elskede at vokse op i LA, så det føles meget specielt for mig."
Sofia Richie

På settet med Sofia Richie

"Stilikonet og modellen Sofia Richie, der er indbegrebet af det gamle Hollywoods sofistikerede stilikon, sluttede sig til os på en travl shootdag i en fantastisk villa fra midten af århundredet i Hollywood Hills. ""Jeg har været model en masse gange, men det er første gang, jeg har været med i en fotokunstsamling, så det var en ny oplevelse for mig. Jeg elskede virkelig at arbejde sammen med Desenio og synes, at hele kollektionen er så elegant og tidløs!"" siger hun.

Hun er lige fyldt 24 år og er allerede en international covergirl med imponerende 7,7 millioner følgere på Instagram. Hun er nyligt forlovet med musikchef Elliot Grainge og fortæller os, at de stadig er ved at forberede deres bryllup, men at det ""helt sikkert vil være familiefokuseret"", og at hendes drømme for fremtiden er ""at fokusere på mit eget brand og stifte en familie"". "

The statement

Product Slider

Kun i Hollywood

Denne kollektion, der giver en seriøs Brigitte Bardot-vibes, indfanger den ikoniske Hollywood-drøm, der er påvirket af 50'ernes og 60'ernes mode og livsstil. "Jeg var vild med de looks, vi valgte under dette shoot; jeg elsker mode meget, det er altid sjovt at eksperimentere med tøj og makeup. Da jeg voksede op sammen med min mor, som havde en modekollektion på det tidspunkt, blev min interesse for mode helt sikkert vakt. Det ligger i familien." Sofia siger. "Jeg synes, at kollektionen fortæller historien om en stærk og selvsikker kvinde, der lever sine drømme, ligesom de kvinder, jeg selv ser op til."

Ikoniske fotografier af udsigter ved poolen, moderne arkitektur fra midten af århundredet, tidløs mode og luksusdetaljer, de 26 fotografier fortæller historien om at leve sine drømme med ikoniske Hollywood-looks og klassiske Los Angeles- og Palm Springs-vartegn.

The lifestyle

Product Slider

"Jeg er vild med farvepaletten med beige, brun og turkis blandet med de klassiske sort/hvid-fotografier. Det passer rigtig godt til mit hjem og min stil."
Sofia Richie

Shop the collection

Studio Hollywood med Sofia Richie | Desenio.dk

Studio Hollywood med Sofia Richie, en amerikansk stjerne, model og modedesigner på sociale medier. De 26 fotografier fortæller historien om at leve dine drømme med ikonisk Hollywood-udseende og udsigt over Los Angeles. 

 

Elsker du farvepaletten af beige, brun og turkis blandet med klassisk sort / hvid fotografering, ligesom Sofia Richie? Så vil Studio Hollywood-kollektionen være en favorit for dig!

 

Få et glimt af livet i Hollywood! Ikoniske fotografier af udsigt over poolen, moderne arkitektur fra midten af århundredet, tidløst modeudseende og luksusdetaljer. Kollektionen blev fotograferet i Los Angeles og Palm Springs, inspireret af elegancen i det gamle Hollywood.

 

Kollektionen er kun eksklusiv hos Desenio. Udlev dine Hollywood-drømme og indret dit hjem med den tidløse luksus i Studio Hollywood!