Skip to main content.

STUDIO WEST

Vores nye fotosamling Studio West tager os med på den ultimative roadtrip gennem ørkenlandskaber og forrevne bjerge, hvor vi fejrer skønheden ved venskaber, selvudfoldelse og vestlig mode.

Product Slider

Køb kollektionen

VILDE HJERTER LØBER FRIT

Gør dig klar til dit livs eventyr! Med modeller og stjerner fra sociale medier Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey og Michelle Infusino bringer denne samling af ikonisk fotokunst, ørkenudsigter, uendelige støvede veje, veteranbiler og cowgirl-modelooks til dine vægge.

DESERT DRAMA

"Jeg elskede at være med på set og lære nye ansigter at kende og se visionen om dette ørkendrama komme til live." – Katie Morton

Product Slider

Køb kollektionen

Ørken chic fotokunst - Studio West

Desenios Studio West er en kollektion, der tager os med på en tur gennem ørkenen i det sydlige Californien sammen med modellerne og influencer-stjernerne Katie Morton, Allegra Shaw, Blake Healey og Michelle Infusino. På denne roadtrip tager vi gennem Route 66 og besøger steder med smukke bjergstrukturer, der møder kaktusser, cremefarvet sand, veteranbiler og cowgirl-mode, som er smukt indfanget i denne kollektion.

At tage på en roadtrip gennem Route 66 i Amerika med din pigegruppe står på de fleste kvinders ønskeliste. Tag med os på eventyr, og lad dig inspirere af dine drømme. Køb dine nye Studio West-plakater her.