Levering: 2-5 dage
Fri fragt over 299 kr
Lige nu! 25 % rabat på kategorien Sort-hvid og Fotokunst* – Læs mere!
Plakater Og Posters
Rammer
Inspiration
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Plakater
Scandinavian homes collection
Jesper Laursen er manden bag en af Stockholms mest benyttede boligstyling-virksomheder Scandinavian Homes. Sammen med Jesper har vi her hos Desenio fremstillet en unik serie fotokunst bestående af seks forskellige motiver. Nøgleordene for kollektionen har været stilrene, grafiske print, der skal fungere lige så godt sammen i en kollage som hver for sig.
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

JESPER LAURSEN

I offentligheden er Jesper måske mest kendt gennem Instagram, hvor hans indretningskonto med samme navn (Scandinavian homes) i skrivende stund har 475.000 følgere. Takket være sociale medier har han skabt sin egen markedsplads, og i dag er Scandinavian Homes klart den største i sin genre. På spørgsmålet om, hvad han tror fremgangen skyldes, nævner han to faktorer: koncept og timing.

"Da jeg startede Scandinavian Homes var jeg forholdsvis alene i min niche, men der er sket meget bare i det seneste år. Jeg tror stenhårdt på at køre en stil fuldt ud og være konsekvent, så man skaber en genkendelsesfaktor. Den skandinaviske indretningsstil er også stor i udlandet, og mine følgere kommer fra alle dele af verden.”

Hvad var din umiddelbare reaktion, da Desenio kontaktede dig mht. et samarbejde?

Da Desenio kontaktede mig med en forespørgsel om samarbejde, føltes det helt naturligt at sige ja. Eftersom vi arbejder inden for sammen branche og henvender os til samme målgruppe, følte jeg med det samme, at vi kunne skabe noget godt sammen.

Fortæl lidt om kollektionen!

Den røde tråd er fotokunst. Jeg elsker det udtryksfulde i fotografier og leder altid efter flotte plakater, jeg kan bruge i min styling. Nu kan jeg i stedet bruge mine egne! Tanken er, at alle seks plakater skal fungere mindst lige så godt på en billedvæg som hver for sig, og det, synes jeg, er lykkedes os.

Hvor vigtigt er det for indretningen, at der er noget på væggen?

Det er meget vigtigt! Plakater og billedvægge kan virkelig løfte hele indretningen. Det er ofte de sidste ti procent, som skaber en god helhed og gør, at et hjem føles personligt.

Hvordan opbygger man den perfekte billedvæg?

Jeg plejer at bruge et masterpiece som udgangspunkt og opbygge billedvæggen omkring det. Det er godt, hvis motiverne har noget til fælles – en gennemgående farve, en bestemt størrelse eller stil. At følge sine fornemmelser fungerer altid – så er det svært at gøre noget forkert!

Filtrer

×
Anvend filter

Det synes vores kunder

8.9
Baseret på 2010 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtigt og nemt. Det er nemt og hurtigt at handle, og det bliver sendt på god og forsvarlig måde. 21 Apr fornæscamping
Fin service Hurtig og sikker levering 20 Apr Johan C
God service God service, hurtig levering 😊 18 Apr Camilla
Desenio Nem online bestilling. Plakater og rammer er pakket forsvarligt ind. Lidt længere leveringstid ind de lover. 17 Apr Lene Banke

Hurtig
levering

Mat premiumpapir
& kvalitativt tryk

Sikker
betaling

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Andre har også købt

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Skriv venligst på engelsk eller svensk.

Overvågning af

Fortsæt indkøb