Levering: 2-5 dage
Fri fragt over 199 kr
Lige nu! Tag 3 betal for 2* – Læs mere
Plakater Og Posters
Rammer
Inspiration
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Miami
Studio Miami er en rejse gennem denne filmagtige by, som er foreviget i 18 unikke fotomotiver skabt af Desenios kreative studio. Kollektionen er inspireret af Miamis originale arkitektur i ægte art deco-ånd og grafiske udtryk. Pasteller i lyserøde, blå og turkise toner dominerer kollektionen i et møde mellem arkitektur, neonskilte med retroudtryk og statelige palmer.
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

Fotokunst fra Miami

Klar blå himmel i turkise toner som kontrast til pastelrosa bygninger, dybgrønne palmeblade, der aftegner sig mod omgivelserne, og neonskilte med retro-look, er ikonisk for Miami og også vores kollektion. Vælg mellem 18 unikke motiver, der er taget af Desenios kreative team på en rejse fra kyst til kyst i drømmenes land, og som kun fås hos os.

Miamis grafiske signatur med smukke pastelfarver, arkitektur i art deco-stil og byens smukke natur inspirerer dig til at indrette med farver. Kollektionen fører dig gennem Miami South Beach, eller den amerikanske Riviera som den også kaldes, hvor vi møder stranden og det store hav. Videre gennem Ocean Drive i art decoens mekka, hvor Desenio indfangede detaljerne i den flotte arkitektur. Vi fandt inspiration i retro-neonskilte og detaljer i trapper og altaner i grafiske farver og former. De farverige plakater er perfekte til at bryde en enkel og minimalistisk indretning, men kan også bruges til at binde detaljerne i din indretning sammen.

Studio Miami

Filtrer

×
Anvend filter

Det synes vores kunder

9.1
Baseret på 2652 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Super Rigtig godt materiale og hurtig levering 19 Oct Emma Søndergaard
Upåklageligt. Upåklageligt.Ok hurtig levering, ingen krøller på plakaterne.Som det skal være 18 Oct Sidsel
Det bedste udvalg Det bedste udvalg og til en meget meget fair pris. Jeg har handlet der flere gange og gør det helt sikkert også igen og igen ☺️ 17 Oct Anni
Kanon kvalitet Kanon kvalitet, har købt flere gange ved jer, aldrig været skuffet 👍😀 17 Oct Michael Thiemer

Hurtig
levering

Mat premiumpapir
& kvalitativt tryk

Sikker
betaling

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Andre har også købt

Vis ikke igen

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

Kontakt

Skriv venligst på engelsk eller svensk.

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Fortsæt indkøb

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater