Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Få op til 30% rabat* – KØB NU
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen

Køkken
Køkkenet er et sted, hvor kreativitet og fantasi gerne må fylde meget. Få inspiration til madlavningen i køkkenindretningen! Indret køkkenet med skønne køkkenplakater. Du køber produkterne på billederne ved at klikke på dem.

INSPIRATION – KØKKENINDRETNING

Brug af kunst i køkkenet er en prisbillig og effektiv måde at opdatere dine køkkenvægge på og give dem et mærkbart løft. Her komponerer og sammensætter vi vores forskellige plakater og motiver, der passer perfekt til køkkenet eller spisestuen. I køkkenet bruger vi gerne plakater og design, der går hånd i hånd med køkkentemaet, såsom fotografier af friske krydderurter, en opskrift på en lækker cocktail eller et dejligt citat.

Uanset om du foretrækker at indrette køkkenet i landlig, elegant eller rustik stil, har vi en køkkenplakat til dig og dit køkken. I køkkenet indretter vi gerne med bløde, dæmpede farver for at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Brug krydderurter, frugt, skærebrætter og kogebøger, der passer sammen med din billedvæg, til at skabe et virkeligt personligt og levende udtryk. Find inspiration til din køkkenindretning her!

Det synes vores kunder

4.5
Baseret på 5645 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
God service Super god kundeservice. Fik tilsendt nye rammer med det samme, da jeg desværre fik nogen af dårlig kvalitet. 16 Feb Rasmus Nøhr
God service Havde afgivet forkert bestilling, som de svarede og rettede på en søndag. 16 Feb Annette Bjerggård Mikkelsen
Super godt😊 Super godt😊 15 Feb Mediha Braimi
Nemt at bestille Nemt at bestille, levering uden problemer. Godt køb. 15 Feb sussi madsen
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
Tilbage
Asia
Europe
North America
Oceania

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater