Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
25% rabat på plakater* – KØB NU
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen

TRE TIPS TIL LET INDPAKNING AF PLAKATER

Det er næsten lige så sjovt at pakke gaver ind som at give dem! Find din kreative side frem, og vis, hvor god du er til indpakning af gaver. Her er tre tips til, hvordan du let pakker din kunstgave ind.

1.
Alle vores posters og plakater, der bestilles uden rammer – størrelse 30x40 til 70x100 – leveres i slanke sorte postrør. Rørene gør det let at indpakke plakaterne, så der er mere tid til at pynte op til jul. Du kan pakke røret ind på forskellige måder og afslutte med at binde et bånd i toppen eller få gaven til at se ud som en nytårsknallert. Brug forskelligt gavepapir og forskellige gavebånd alt efter din stil. Silkebånd giver et luksuriøst look, mens et almindeligt gavebånd virker mere rustikt.
2.
Få din gave til at skille sig ud ved at lade plakaten tale for sig selv! Rul plakaten sammen med ydersiden udad, så kunstværket kan ses. Brug en gennemsigtig elastik til at holde rullen sammen, hvis det er nødvendigt. Pak derefter plakaten ind i silkepapir eller cellofan, og bind enderne sammen med gavebånd eller snor. Det vil være en virkelig flot indpakning af en plakat!
3.
Hvis du giver en indrammet kunstplakat som gave, så slip kreativiteten løs, når du pakker den ind! Lad dig inspirere af den plakat, du har valgt, og pynt gaven på en måde, som antyder, hvad der er indeni. Hvis du pakker en blomsterplakat ind, kan du pynte med friske blomster, og hvis det er en køkkenplakat, kan du bruge din yndlingsopskrift og en måleske som pynt.

Det synes vores kunder

4.5
Baseret på 5727 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Fremragende 😊 Fremragende 😊 23 Feb Danmrk
Hurtig levering Hurtig levering. Flotte plakater. Levede helt klart op til forventningerne. 23 Feb Louise Uldahl
God service God service og hurtig svar når der opstår små problemer 23 Feb Yildiz
Hurtig levering. Hurtig levering. 23 Feb Morten
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
Tilbage
Asia
Europe
North America
Oceania

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater