Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
25% rabat på plakater* – KØB NU
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen

Dine plakater, Desenio og miljøet


Når du vælger at købe plakater hos Desenio, gør du også noget godt for miljøet. Vi planter to nye træer for hvert træ, der bruges i produktionen af de plakater, vi har solgt. Træerne, der plantes, giver mere frugtbar jord, hvilket hjælper landbruget. De bidrager også med fødevarer, beskyttelse mod erosion, byggematerialer og meget tiltrængt skygge for både kvæg og mennesker.

Alle plakaterne, som Desenio selv producerer, er desuden trykt på miljøcertificeret papir. Det betyder, at papiret er fremstillet af træer fra ansvarligt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljø.
Desenio og vi agroforestry

Vi Agroforestry


Desenio værner om miljøet, og for at reducere vores klimaaftryk er vi stolte over, at vi nu er en af de virksomheder, der støtter Vi Agroforestry. Organisationen blev grundlagt i 1983 og har siden plantet over 120 millioner træer*. Ved at plante træer bekæmper Vi Agroforestry både klimaændringer og fattigdom i Kenya, Rwanda, Uganda og Tanzania, hvor træerne plantes.

"Træer bekæmper både klimatrussel og fattigdom"


Agroforestry, dvs. agroskovbrug, er kernen i Vi Agroforestrys arbejde. Agroforestry betyder, at træerne plantes blandt andre afgrøder og steder, hvor kvæget græsser, for at skabe et økosystem i balance, der kan modstå klimaændringer og sikre øget biodiversitet. Læs mere om Vi Agroforestrys arbejde her.

*Kilde: Vi Agroforestry


Vores trærammer


Træet i vores rammer følger tømmerforordningen. Det betyder, at man skal vide, hvor træet i rammerne kommer fra, kontrollere processen bedst muligt for at forhindre ulovlig skovhugst og sørge for, at hele kæden følger EU's retningslinjer. Vores trærammer fremstilles af tømmer fra USA og Canada, som anses for at være lande med lav risiko. Takket være disse foranstaltninger kan du være sikker på, at vi tager vores ansvar alvorligt og overholder love og regler.

Det synes vores kunder

4.5
Baseret på 5704 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Fede plakater Fede plakater, til gode penge.👌🏽 21 Feb Charlotte
Fremragende Fremragende 21 Feb Trine
Godt udvalg Godt udvalg. Hurtig levering 20 Feb Birgitte Vosper
God service God kundeservice 19 Feb Malene H Jordt
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
Tilbage
Asia
Europe
North America
Oceania

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater