Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Få op til 30% rabat på plakater og rammer* – KØB NU
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Plakater
Scandinavian homes collection
Jesper Laursen er manden bag en af Stockholms mest benyttede boligstyling-virksomheder Scandinavian Homes. Sammen med Jesper har vi her hos Desenio fremstillet en unik serie fotokunst bestående af seks forskellige motiver. Nøgleordene for kollektionen har været stilrene, grafiske print, der skal fungere lige så godt sammen i en kollage som hver for sig.
Filtrer
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

JESPER LAURSEN

I offentligheden er Jesper måske mest kendt gennem Instagram, hvor hans indretningskonto med samme navn (Scandinavian homes) i skrivende stund har 475.000 følgere. Takket være sociale medier har han skabt sin egen markedsplads, og i dag er Scandinavian Homes klart den største i sin genre. På spørgsmålet om, hvad han tror fremgangen skyldes, nævner han to faktorer: koncept og timing.

"Da jeg startede Scandinavian Homes var jeg forholdsvis alene i min niche, men der er sket meget bare i det seneste år. Jeg tror stenhårdt på at køre en stil fuldt ud og være konsekvent, så man skaber en genkendelsesfaktor. Den skandinaviske indretningsstil er også stor i udlandet, og mine følgere kommer fra alle dele af verden.”

Hvad var din umiddelbare reaktion, da Desenio kontaktede dig mht. et samarbejde?

Da Desenio kontaktede mig med en forespørgsel om samarbejde, føltes det helt naturligt at sige ja. Eftersom vi arbejder inden for sammen branche og henvender os til samme målgruppe, følte jeg med det samme, at vi kunne skabe noget godt sammen.

Fortæl lidt om kollektionen!

Den røde tråd er fotokunst. Jeg elsker det udtryksfulde i fotografier og leder altid efter flotte plakater, jeg kan bruge i min styling. Nu kan jeg i stedet bruge mine egne! Tanken er, at alle seks plakater skal fungere mindst lige så godt på en billedvæg som hver for sig, og det, synes jeg, er lykkedes os.

Hvor vigtigt er det for indretningen, at der er noget på væggen?

Det er meget vigtigt! Plakater og billedvægge kan virkelig løfte hele indretningen. Det er ofte de sidste ti procent, som skaber en god helhed og gør, at et hjem føles personligt.

Hvordan opbygger man den perfekte billedvæg?

Jeg plejer at bruge et masterpiece som udgangspunkt og opbygge billedvæggen omkring det. Det er godt, hvis motiverne har noget til fælles – en gennemgående farve, en bestemt størrelse eller stil. At følge sine fornemmelser fungerer altid – så er det svært at gøre noget forkert!

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4565 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering. Flot resultat 18 Oct Ditte Holst
Hurtig service Hurtig service 17 Oct Trygve Nielsen
Hurtig levering Hurtig levering 15 Oct Sevda KIlic
Super duper:-) Super duper:-) Hurtig levering/ varer pakket ind så ingen fare for de tager skade undervejs. 14 Oct Else Thybo
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater