Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
STADTKIND
Mød en farverig blanding af mode, romantik og fest! Studio Stadtkind (city kid/party girl) er udelukkende fotograferet og skabt af vores kreative team med modeblogger og influencer Aylin König som model og inspiration. Kollektionen er inspireret af modefotografi med fokus på følelsen og stemningen i billederne.
Filtrer
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

DESENIO STUDIO COLLECTION X AYLIN KÖNIG

I Studio Stadtkind henter vi inspiration i modefotografi med fokus på følelsen og stemningen i hvert eneste motiv. Fotografier i sort-hvid og modlys med klassiske referencer blandes med den moderne verdens stiludtryk, farve, puls og bevægelse. Alle motiver er omhyggeligt skabt af vores passionerede fotografer og designere ud fra den idé, at de skal kunne bruges alene, i kombination med hinanden eller sammen med andre motiver fra vores sortiment.

I Studio Stadtkind får du via Berlin og Hamborg lov til at opleve storbylivet i Tyskland sammen med vores kreative team og modeblogger og influencer Aylin König, der har en naturlig tilknytning til begge byer. På steder, hvor tusindvis af mennesker passerer dagligt, stopper vi op, bemærker det unikke og fremhæver det, som måske ellers bliver taget for givet.

Kollektionen skildrer det moderne storbyliv i to dele – Berlin og Hamborg – og giver dig mulighed for at opleve både det almindelige og det ekstraordinære ved at bo i en levende storby i Tyskland.

Studio Stadtkind

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4384 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater