Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
200 kr. i rabat, hver gang du køber for<y> kr.* – KØB NU
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering
Billedhylde
Gallerihylden er den perfekte måde at opbygge en fleksibel billedvæg på. Det er let at flytte rundt på billederne for at få et nyt look. Desuden giver det en flot virkning at kombinere billederne med yndlingsbøgerne og aviser. Sæt f.eks. køkkenbillederne og de flotte kogebøger sammen på en gallerihylde i køkkenet.
Filtrer (0)
Tøm filter
 • KAMPAGNE*
  Personlige plakater
  Billedhylde, hvid 70cm
  79 kr
 • KAMPAGNE*
  Personlige plakater
  Billedhylde, eg 70cm
  119 kr
 • KAMPAGNE*
  Personlige plakater
  Billedhylde, sort 70cm
  79 kr

Trendy gallerihylde

Ved hjælp af en gallerihylde kan du på en enkel og flot måde sætte dine billeder op og let flytte rundt på dem for at skabe et nyt udtryk. Du slipper også for at bore flere forskellige huller, men kan sammensætte en billedvæg med gallerihylder og let variere din kunst uden at skulle bore nye huller. Vores gallerihylder i træ (MDF) fås i sort, hvid og eg og er 70 cm brede og 9 cm dybe. Hvis du vil have en længere gallerihylde, kan du let købe flere og sætte dem op i forlængelse af hinanden. Sæt din gallerihylde op, og udsmyk den med de posters og billeder, du kan lide. Prøv at blande plakaterne på din billedhylde med fotografier, bøger eller blade for at skabe et mere personligt udtryk. Sæt for eksempel en gallerihylde op i entréen, over sengen eller i en stue for at gøre hjemmet mere hyggeligt og stilfuldt.

Det ser virkelig pænt ud at sætte flere gallerihylder op under hinanden på en hel væg, hvor du kan blande billeder, bøger og fotografier i forskellige størrelser og stilarter. Miks gerne nips og billeder i forskellige størrelser og niveauer på billedhylden for at opnå en iøjnefaldende virkning. Du kan også blande gallerihylder i forskellige farver for at skabe kontraster eller vælge én farve, så du får et harmonisk udtryk. 

En gallerihylde behøver heller ikke indeholde billeder, men kan også bruges i køkkenet til for eksempel kogebøger, krydderier og smukke bakker som en flot indretningsdetalje. Det er også populært at bruge billedhylder som bogreol i for eksempel børneværelset.  Køb en eller flere gallerihylder, og brug dem som det passer dig til at style dit hjem, uanset om det er til plakater, bøger eller nips – eller hvorfor ikke det hele?

Det synes vores kunder

4.5
Baseret på 5474 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Fint Fint, det fungerer 25 Jan Ulla Festersen
Super service Super service 25 Jan SLS
Din kvalitet Din kvalitet - hurtig levering 25 Jan Sofie
Fin service Fin service. 24 Jan jannie Petersen
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
Tilbage
Asia
Europe
North America
Oceania

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater