Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Få op til 30% rabat på plakater og rammer* – KØB NU
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Passepartout
Passepartout er et perfekt supplement til et billede, hvis du har et motiv, som du gerne vil fremhæve. Vi har passepartout af høj kvalitet i hvid, lysegrå og sort. Læs, hvordan du vælger størrelse, i vores størrelsesvejledning under produkterne.
Filtrer
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

Fuldend dit billede med en passepartout

Passepartout til rammer. Vores passepartouts holder en høj kvalitet, de er syrefri og fås i flere forskellige farver og størrelser. Vi forhandler lysegrå, hvide og sorte passepartouts, alle med en hvid kerne. Den hvide variant er kridhvid, og alle farverne fås til rammer i størrelserne 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 og 70x100. Perfekt når du virkelig ønsker at fremhæve motivet.

Ved at bruge en passepartout får du en fin indramning, der fremhæver motivet. En passepartout skaber desuden balance mellem plakaten og rammen, men en passepartout kan også bruges til at skabe kontraster mellem ramme og motiv. En klassisk hvid passepartout fremhæver billedet og giver selv de meste enkle motiver et mere eksklusivt udtryk. En farvet passepartout i sort eller grå er perfekt til at fremhæve farverne i et motiv. For eksempel vil en lysegrå passepartout omkring en sort-hvid plakat med dæmpede grå nuancer give en smuk balance. Har du et farverigt billede, hvor du gerne vil have farverne til at fremstå endnu stærkere? Kombiner billedet med en sort passepartout! Du kan også kombinere et lyst motiv med en sort passepartout for at skabe en virkningsfuld kontrast, der sætter den sidste prik over i'et, uanset om vægkunsten er en plakat eller et fotografi.

At tilkøbe en passepartout til dit billede beskytter desuden motivet mod aldring. Alle vores passepartouter er syrefri og bevarer din plakat eller dit billede. Når du vælger størrelse på din passepartout, skal du gå ud fra, hvor stor rammen er, samt plakatens størrelse. En passepartout på 30 x 40 cm har du f.eks. i en ramme med samme mål, hvor vores plakater i størrelse 21 x 30 cm passer perfekt. På hvert produkt har du en produktbeskrivelse, hvor vi anbefaler, hvilken plakatstørrelse der bliver perfekt til din passepartout. Tag et kig på vores inspirationssektion med færdige billedvægge for få tips om brug af passepartouter og andet smukt billedtilbehør til dine plakater og postere! 

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4565 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering. Flot resultat 18 Oct Ditte Holst
Hurtig service Hurtig service 17 Oct Trygve Nielsen
Hurtig levering Hurtig levering 15 Oct Sevda KIlic
Super duper:-) Super duper:-) Hurtig levering/ varer pakket ind så ingen fare for de tager skade undervejs. 14 Oct Else Thybo
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater