Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Blue Hexagons And Diamonds Plakat

32,70 kr.109 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – grafisk plakat med stilrent mønster i blå farver med guldfarvede detaljer

Grafisk motiv skabt af illustratoren Elisabeth Fredriksson. Stilren, moderne poster med motiv i blå nuancer med guldfarvede detaljer. Giv dit hjem et personligt præg ved at dekorere væggene med moderne postere med forskellige motiver og farver. Vi har et stort udvalg af grafiske plakater, som du finder i kategorien GRAFISK. Har du lyst til flere plakater skabt af Elisabeth Fredriksson? Du finder vores udvalg af disse plakater i kategorien HANDPICKED.

PRE0018-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«

Billedvæg inspiration