Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Boss Lady Plakat

32,70 kr.109 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – Boss Lady-plakat i rosa og guld

Plakat med motiv skabt af Elisabeth Fredriksson. Er du en 'boss lady', eller kender du en, der er det? Så er dette den perfekte plakat. En flot og moderne grafisk plakat, hvor mønstret består af nuancer af rosa og guld og teksten 'BOSS LADY' i midten. En plakat, der er ideel til at hænge op som dekoration på en væg for at minde dig om, hvem du er, eller inspirere dig til blive den person, du måske ønsker at være. I kategorien PLAKATER MED TEKST finder du alle vores plakater med modige, humoristiske og kærlige citater.

PRE0015-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«