Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Graphic Pineapple 1 Plakat

139 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – Grafisk plakat med ananas

Ingen kan have overset, at ananassen er blevet en stor trend inden for indretning, så hvorfor ikke satse på den, når det gælder plakater? Dette billede af Elisabeth Fredriksson med blåt og guld mod en hvid baggrund har et trendy design, der samtidig er meget stilrent. Plakaten passer lige så godt til køkkenet som til entréen. Du finder lignende plakater i kategorierne Grafisk, Illustrationer og Kunstplakater.

2373-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«