Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Brooklyn Bridge Detail Plakat

124,50 kr.249 kr.
På lager
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat med Brooklyn Bridge i sort-hvid

Hvad føles mere som New York end Brooklyn Bridge? På dette sort-hvide billede ses en del af broen, der forbinder Brooklyn med Manhattan og er kendt over hele verden - ikke kun som et populært vartegn, men også som et sted, hvor der er optaget scener til mange storfilm. Motivet viser broens arkitektur, og fotografiet, der er taget af Desenios kreative team, er den perfekte poster til væggen, hvis man vil have et stykke af byen, der aldrig sover, med hjem. Plakaten har en hvid kant, der indrammer motivet på en virkelig flot måde.

Studio Cosmopolitan

11309-8

  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kollektion af fotokunst skabt af Desenios kreative team til Desenio. Fotografierne viser smukke steder i de tre verdensbyer New York, London og Paris. Alle byerne præges af en pulserende kultur og de mange forskellige mennesker, der har deres hjem og arbejde der. Det er ikke nogen tilfældighed, at trends inden for mode, design og kunst ofte opstår i disse byer.

I Studio New York, "byen, der aldrig sover", har vi foreviget byens ikoniske vartegn såsom Times Square, Brooklyn Bridge og den fantastiske skyline sammen med byens smukke facader. Kollektionen er en blanding af smukke billeder af detaljer og svimlende højder med store kontraster.

Billedvæg inspiration