Skip to main content.

Rammer

Udstyr din billedvæg med vores førsteklasses billedrammer og fotorammer. Vi har elegante trærammer i sort, hvid, eg og lyst træ samt metalrammer i farverne sort, guld, sølv og kobber. Rammerne fås i otte størrelser, der går lige fra små fotorammer på 13 x 18 cm til store billedrammer på op til 70 x 100 cm.

Billedrammer og fotorammer

Den rette ramme til det rette motiv gør en stor forskel – find de perfekte rammer til plakater, posters og billeder hos Desenio. Vælg blandt vores brede udvalg af rammer i forskellige farver, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer, der er velegnet som fotorammer, til store billedrammer, der fylder godt på væggen. Vælg mellem otte forskellige størrelser: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm og 100x150 cm. De moderne rammer fra Moebe passer perfekt til billeder og motiver i formaterne A3, A4 og A5 og fås i elegant, sort aluminium og eg.

FLOTTER RAMMER TIL AT BESKYTTE DIN KUNST

Vores rammer og billedrammer er ikke kun stilfulde, men beskytter også dine plakater og posters! Akrylglasset beskytter mod snavs og pletter og holder din kunst i god stand i lang tid. Hvis du kan lide at udskifte plakater og posters efter sæson eller humør, så er en holdbar ramme en god investering! Da vores rammer er så lette at åbne fra bagsiden, kan du let udskifte dine plakater, når du har lyst, og med små midler ændre boligindretningen.

FARVER OG MATERIALER

Vi mener, at kunst bør være for alle – lettilgængelig og til en rimelig pris uden at gå på kompromis med design eller kvalitet. Derfor har vi udviklet rammer til en rimelig pris i forskellige farver og materialer, f.eks. trærammer, der passer til og fremhæver din poster, din plakat eller dit fotografi. Vores trærammer fås i klassisk sort, hvid, ubehandlet eg, lyst træ og mørkt træ. Vores trendige metal rammer i guld, sølv og kobber har en high-gloss finish, imens de sorte rammer har en mere mat finish.

En rammes farve og materiale gør en større forskel, end man skulle tro – den kan bruges til at fremhæve andre detaljer i din indretning i f.eks. messing eller træ. Kombiner dine plakater og rammer, så de passer til hinanden og den øvrige indretning, eller vælg en billedramme i en helt anden stil, der skiller sig ud og skaber smukke kontraster! Hvis du allerede har interiør i guld vil vores guldrammer passe perfekt ind, så du let kan skabe en helhed i rummet.

HVILKE RAMMER PASSER TIL MINE PLAKATER?

Vi ved, hvor svært det kan være at bestemme sig for, hvilke plakater og posters man vil have i hjemmet. Skal de være i samme stil, eller vil du have motiver, der skiller sig ud? Uanset hvilken stemning du gerne vil opnå i dit hjem, er vi sikre på, at vores rammer kan hjælpe dig i jagten på det perfekte look!

Hvis du kan lide naturmotiver eller fotokunst i naturlige farver, er vores trærammer i eg og mørkt træ et godt valg. Naturmaterialerne spiller fint sammen med motiver i samme stil, men du kan naturligvis skabe kontrast med en ramme i guld eller sølv for at få et luksuriøst udtryk. Hvis du i stedet er fan af plakater og posters med grafiske illustrationer i markante farver, er trærammer i sort eller hvidt måske noget for dig! Med en hvid ramme kommer motivet virkelig til sin ret på væggen, mens en sort ramme skaber kontrast og dybde.

TILBEHØR TIL RAMMER

Hvis du vil score ekstra point for stil, kan du købe en passepartout, der både fremhæver motivet og beskytter din plakat. Med en passepartout omkring motivet understreges det på smukkeste vis, og ved at bruge lidt ekstra tid på detaljerne opnår du et helt andet helhedsudtryk. Ud over at vælge rammer i nogle af vores mange farver, giver det også en flot virkning at blande klassiske rammer med andre former for billedophæng! For variationens skyld kan du bruge et trendy plakatophæng eller tilbehør såsom plakatklemmer, washitape og billedhylder. Udforsk hele sortimentet i kategorien Tilbehør.

RAMMER, DER ER LETTE AT MONTERE

Alle vores rammer har glasklart plexiglas (rammerne fra Moebe har akrylglas), hvilket giver lette rammer, der ikke går i stykker, og den smarte konstruktion gør det desuden nemt at montere rammen. Rammen åbnes på bagsiden, og du kan på en meget enkel måde sætte dine plakater og posters i uden skarpe metapigge, der risikerer at lave mærker i plakaten.

Vores små fotorammer i størrelserne 13x18 cm og 21x30 cm er udstyret med et bagstykke med støtte, så din ramme let kan stå af sig selv. Det perfekte valg, hvis du har en kommode eller hylde med lidt plads, du gerne vil fylde! Alle Desenios billedrammer kan naturligvis hænges både lodret og vandret, så du kan udforme din billedvæg, som du har lyst til.