Skip to main content.

DESENIO X COPPAFEEL!

Det er tid til at mærke dig selv! I forbindelse med Breast Cancer Awareness Month samarbejder vi med CoppaFeel! om kunstsamlingen Feel Yourself. I oktober 2022 doneres 10 % af salgsprisen* til CoppaFeel!, En velgørenhedsorganisation for brystkræft i Storbritannien, der sikrer, at brystkræft bliver diagnosticeret tidligt ved at give unge mennesker mulighed for at kende deres normale tilstand.

Product Slider

KØN KUNSTEN

TJEK DINE BRYSTER

Gør denne oktober til starten på en ny rutine! Tjek dine bryster hver måned, kend din egen normalitet, og du vil være i stand til at se, når noget ikke føles helt rigtigt.

GET HANDS-ON

Virkeligheden er, at hvis du har brystvæv, kan du få brystkræft. CoppaFeel! ønsker derfor, at alle skal vide, hvordan de kan tjekke deres bryster, brystmuskler og brystkasse, lære deres normale tilstand at kende og hurtigt kunne opdage, hvis noget ikke er normalt for dig. Besøg coppafeel.org for at få mere at vide og få månedlige påmindelser om at tjekke dig selv!

STØTTE TIL COPPAFEEL!

Vi bad kunstnerne i vores Desenio Atelier om at fortolke, hvad det vil sige at være kvinde, hvilket resulterede i en perfekt blanding af kunststile med typografiske prints, figurative malerier og abstrakte værker.

Product Slider

KØN KUNSTEN