Skip to main content.

Brandbassador

Vil du være Desenio Brandbassador? 

Tag chancen og få det til at ske her. Vi har indgået et samarbejde med Brandbassador-platformen, så du kan dele dit kunstneriske Desenio-indhold. Ved at fuldføre missioner optjener du kuponer, som du kan bruge, når du køber dine kunstværker hos Desenio.

Hvad er en Desenio Brandbassador?

En Desenio Brandbassador er en person, der elsker at indrette sit hjem med moderne og trendy kunstværker, at være kreativ og at dele med alle. Via platformen kan du få opgaver som at følge os, dele vores nye kollektioner eller dele din egen indretningsstil. Jo mere du gør, jo mere får du.

Hvem kan blive Desenio Brandbassador?

Alle, der elsker Desenio, har mindst 250 følgere og er over 18 år, kan blive Desenio Brandbassador. Vi beder kun om én ting til gengæld, nemlig at skabe indhold og skrive.

Hvad er fordelene ved at blive Desenio Brandbassador?

Ved at tilmelde dig som Desenio Brandbassador får du gratis produkter, personlige rabatkoder, provision på salg og nye missioner, som du kan gennemføre hver uge.

Sådan tilmelder du dig:

Det er meget enkelt at blive Desenio Brandbassador. Klik på knappen nedenfor, og følg vejledningen om, hvordan du opretter din konto. Det er hurtigt og nemt, og det tager mindre end et minut.

Tilmeld dig