Skip to main content.

Ambassador Collections

Hermed præsenterer vi vores officielle ambassadører for 2022: Anna Lewandowska og Gerda Lewis! Hver ambassadør har i samarbejde med vores Design Studio skabt deres egen kollektion.

Gerda Lewis

Gør dig klar til en sjov og ubekymret sommer med Desenio-ambassadør Gerda Lewis' kunstsamling! Perfekt til at give dit hjem lidt farve, og mix og match plakater i lyse grønne, varme rosa og lavendelfarvede nuancer.

INSPIRERET LIV

Fra Germany's Next Top Model til The Bachelorette inspirerer Gerda dagligt sine mange følgere ved at dele sin kærlighed til mode, rejser og selvfølgelig sin hund Teddy.

"At finde de rigtige kunstværker giver liv til alting og giver dit rum en helt særlig stil. Jeg elsker, når min kunst passer til min indretning, og jeg skifter altid min indretning ud til en ny sæson."

ET FARVESPIL

"Jeg vil beskrive min stil som blød, flirtende og smart. Det er stilrent, men med et farvespil."

Product Slider

TIL GERDA'S SAMLING

Anna Lewandowska

Mød vores Desenio-ambassadør Anna Lewandowska! I samarbejde med vores Design Studio har Anna skabt en kunstsamling, der vil give dine vægge en sommerlig stemning.

VELVÆRE OG EGENOMSORG

Som verdensmester i karate, fitness-træner og wellness-iværksætter er Anna på en mission om at ændre folks liv og inspirere til sundere vaner og selvomsorg, hvilket i høj grad har inspireret hendes kunstsamling.

"Alt, hvad jeg gør, er forbundet med min passion for sundhed. Det er DNA'et i alle mine virksomheder, og jeg kan ikke forestille mig, at min kunstsamling ikke afspejler det."

AT GØRE ET HUS TIL ET HJEM

”Jeg har tidligere været en meget passioneret fotograf, og nogle af illustrationerne i kollektionen er baseret på mine egne fotografier. For mig gør kunst et hus til et hjem. Gennem kunsttryk kan vi udtrykke det, der er skjult i vores hjerter. De kan også minde os om, hvad der er vigtigst.”

Product Slider

TIL ANNA'S SAMLING