Skip to main content.
Logo

A photo collection by Desenio

Shaped by the forces of nature. Feel the power. Explore the magic.

Studio Elements tager os med på en magisk rejse gennem Island. Denne lille ø, der er formet af naturens kræfter, byder på en enestående naturoplevelse.

"Vores vision var at skabe en fotokollektion, der indfangede de magiske elementer i naturen. Den harmoniske farvepalet tilfører hjemmet en følelse af ro og harmoni".
Annica Wallin, Chief Design Officer

STUDIO ELEMENTS – MAGISK NATUR

I Studio Elements har Desenio Design Studio indfanget Islands vidunderlige natur. Denne magiske fotokollektion indeholder fotografier af dyr såsom islandske heste og får blandet med smukke naturlandskaber fra berømte steder i Island.

Studio Elements omfatter plakater og posters i forskellige farver, lige fra grønne landskaber til sorte sandstrande. Indre harmoni og ro i sindet er noget, vi alle stræber efter, og det kan plakater fra denne eksklusive fotokollektion hjælpe dig med at opnå – mens du samtidig giver dit hjem en velfortjent makeover. Plakaterne minder os om naturens rå skønhed og de magiske steder, der findes i verden. Island er en ø fuld af liv, både når det gælder dyr og natur. Formålet med vores kollektion Studio Elements er at fremhæve naturen og minde os om, at vi skal være gode mod den, for den er god mod os.

Udforsk naturens magi – mærk naturens kraft. Se kollektionen igennem, og find de natur- og dyreplakater, der skal op i dit hjem.

Studio Elements plakater fra Desenio.