Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Få op til 30% rabat på plakater og rammer* – KØB NU
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen

Billedvægge

Find indretningsinspiration til dit hjem blandt vores billedvægge! Få inspiration til, hvordan du kan bruge vores billeder i forskellige kombinationer sammen med andre farver, indretningsstile og materialer, via vores inspirationsrum. Gå rundt blandt forskellige rum og motiver – klik på billederne for at købe den billedcollage, du foretrækker!
1  2  3  4  5  6  7  8  ..24  Næste »

Køb din billedvæg her!

I vores inspirationsdel kan du gå mellem forskellige rum og stilarter for at finde en billedvæg, der passer netop til dig! Find inspirationen til, hvordan du kan kombinere forskellige plakater og skabe en flot billedvæg i dit hjem.

Vi opdaterer regelmæssigt med nye billedvægge, der går efter både sæson og de seneste indretningstendenser. Ved at tilkøbe nye motiver og sætte nye kombinationer sammen kan du på en nem og billig måde variere din indretning efter, hvad du føler for i øjeblikket.Vi skaber skræddersyede billedvægge efter både rum og indretningsstil. Du kan f.eks. købe en billedcollage til et køkken med fine fotografiske motiver til en mere moderne indretningsstil eller en stilren billedvæg til stuen med minimalistiske illustrationer, der passer perfekt til en skandinavisk indretning.

På hver enkelt billedvæg kan du også tilpasse motiverne og vælge størrelse, ramme, passepartout og andet plakattilbehør for at skabe en helt unik kombination. Valgene og mulighederne er uendelige – kun din egen fantasi sætter grænser. Find ren indretningsinspiration, og få den billedvæg, der er DIG, ved at klikke dig frem!

Skabeloner til din billedvæg

Her har vi samlet forskellige skabeloner til en billedvæg med de fulde mål. De passer til både små og store vægge, og du kan bruge dem som udgangspunkt eller inspiration til din egen billedvæg.Tavelvägg mall med Postercollage för hall och små rum

Lille billedvæg

Passer perfekt til mindre rum og vægge i hjemmet og på kontoret. Collagens samlede mål: 78x67 cm med 7 cm mellemrum.

Tavelvägg mall till mindre rum och väggar

Lille billedvæg

Den perfekte collage at lave i din entre, mindre rum eller på en lille væg. Collagens samlede mål: 124x77 cm med 7 cm mellemrum.

Tips på tavelvägg mall. Posters collage

Lille billedvæg

Collagen er en fin kombination til mindre rum og vægge. Collagens samlede mål: 98x84 cm med 7 cm mellemrum.

Tavelcollage till små väggar och rum

Lille billedvæg

Entreen er det perfekte sted til en lille billedvæg. Passer også til det lille soveværelse eller en mindre væg i køkkenet og andre rum. Collagens samlede mål: 86x77 cm med 7 cm mellemrum.

Tavelvägg och tavelcollage för ditt hem eller kontor

Mellemstor billedvæg

Passer perfekt til større rum og vægge, både i hjemmet og på kontoret. Collagens samlede mål: 155x87 cm med 7 cm mellemrum.

Tavlor och posters collage placerade till en tavelvägg

Mellemstor billedvæg

Leg med forskellige kombinationer indtil du finder den perfekte collage til din væg. Collagens samlede mål: 134x87 cm med 7 cm mellemrum.

Posters satta ihop till ett collage, passar perfekt för tomma väggar

Mellemstor billedvæg

Lad ikke dine vægge stå tomme, få mere liv i rummet med en billedvæg. Collagens samlede mål: 135x117 cm med 7 cm mellemrum.

Mellanstor tavelvägg som passar perfekt till vardagsrummet eller större väggar

Mellemstor billedvæg

LSæt posters sammen til en collage af dine favoritmotiver, fungerer godt i større rum og på store vægge. Collagens samlede mål: 98x77 cm med 7 cm mellemrum.

Stor tavelvägg med postesr för större väggar och rum

Stor billedvæg

Kombiner posters til en collage – perfekt til store vægge. Tænk på at hænge billederne centreret og at de ikke kommer for højt op. Collagens samlede mål: 181x117 cm med 7 cm mellemrum.

Inspiration till din tavelvägg och posters collage

Stor billedvæg

Kombiner dine større billeder med mindre for at give endnu mere liv til billedvæggen.Collagens samlede mål: 184x137 cm med 7 cm mellemrum.

Inspiration för uppsättning av dina posters och tavlor

Stor billedvæg

Større billedvægge passer perfekt til store rum og større vægge i hjemmet og på kontoret. Collagens samlede mål: 181x127 cm med 7 cm mellemrum.

Tavelcollage att inspireras av

Stor billedvæg

Placer dine yndlingsmotiver på en billedvæg og varier mellem store og små størrelser. Collagens samlede mål: 204x147 cm med 7 cm mellemrum.

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4565 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering. Flot resultat 18 Oct Ditte Holst
Hurtig service Hurtig service 17 Oct Trygve Nielsen
Hurtig levering Hurtig levering 15 Oct Sevda KIlic
Super duper:-) Super duper:-) Hurtig levering/ varer pakket ind så ingen fare for de tager skade undervejs. 14 Oct Else Thybo
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater