Skip to main content.

Mumi plakater

Plakater

Udsmyk dine vægge med de elskede Mumifigurer! Vores kollektion af Mumiplakater indeholder kunstplakater med vores yndlingsfigurer fra Mumidalen. Personen bag de oprindelige figurer, Tove Jansson, formåede virkelig at skabe nogle mytiske skabninger, der stadig er et globalt fænomen – og mere populære end nogensinde!

Håndtegnede Mumi-illustrationer

Sig goddag til de finurlige figurer fra Mumidalen! Disse søde skabninger, der oprindeligt blev skabt af Tove Jansson, har taget os med ud på mange eventyr gennem årene. Nu kan du invitere dem ind i dit hjem! Med deres minimalistiske stil og dæmpede pastelfarver vil plakaterne passe godt ind i ethvert hjem.

Disse plakater og posters omfatter alle vores yndlingsfigurer fra Mumidalen. Find din yndlingsplakat med Mumitrolden, Mumimor, Mumifar, Mumrikken, Snorkfrøkenen, Lille My, Snif og Hemulen. Hvis du gerne vil istandsætte børneværelserne, så er dette en perfekt tilføjelse! Plakaterne er sjove, men samtidig elegante, hvilket er en kombination, der er svær at slå. De håndtegnede detaljer giver motiverne et autentisk look, mens den pastelfarvede baggrund betyder, at de passer perfekt sammen i en billedvæg.

Hvis du er en ægte Mumifan, så har du fundet de perfekte plakater og posters! Du kan enten købe hele kollektionen med Mumiplakater og sammensætte en billedvæg fuld af disse søde skabninger eller blot tilføje en eller to af dem til hjemmet for at give væggen et unikt touch.