Levering 2-6 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-6 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Vi håber at vi kan hjælpe med, at gøre din dag lidt lysere. Vores online-butik er altid åben.
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Tilbage til fri fragt
Sum
Til kassen

Populære plakater

Posters online hos Desenio

Hos Desenio finder du det nyeste inden for kunst og design med posters i en række forskellige stilarter! Flotte posters der afspejler de nyeste indretningstrends – altid til gode priser og med høj kvalitet. Vi ved, hvad posters kan gøre for et hjem. Med posters kan du let skabe den stemning og stil, der er lige dig! For at kunne tilbyde posters til alle holder vi os ajour med alle trends, men har også posters med klassiske og tidsløse motiver. Derfor kan du tage det helt roligt, for du vil helt sikkert kunne finde dine nye posters hos Desenio.

Kunst bør være for alle! Takket være tusindvis af forskellige posters med mange forskellige motiver håber vi, at du kan finde de helt rigtige posters til netop dit hjem. Hos Desenio vil vi gerne være en inspirationskilde til indretning og design, uanset om du vil indrette et soveværelse, en lille entré, et kontor eller et helt hjem! Vi har derfor fyldt lageret med prisbillige posters til alle rum og i alle størrelser. I vores sortiment finder du også flotte rammer og andet tilbehør til dine posters med høj kvalitet og gode priser, så du kan skabe et komplet look.


Trendy og stilrene posters


Hos os kan du være sikker på at finde posters, du kan lide. Uanset stil og smag håber vi, at du finder posters, der passer til dit hjem. Desenio har et stort udvalg af forskellige motiver såsom fotoplakater og -posters, klassiske sort-hvide motiver, cool retroplakater og -posters, moderne abstrakt kunst, illustrationer, smukke børneplakater og -posters og meget mere. Udforsk plakater, der er skabt af udvalgte kunstnere, og opdag fotografer med berømte motiver, der i dag betragtes som moderne klassikere. For altid at kunne tilbyde plakater og posters, der følger de nyeste trends inden for kunst og indretning, udvikler vores eget designerteam også unikke posters, der kun sælges hos Desenio.


Posters til ethvert hjem og ethvert rum


Vil du gerne have inspiration til, hvordan du sammensætter posters til netop din perfekte billedvæg? Tag et kig i vores inspirationssektion for at få tips om, hvordan du kan kombinere dine posters og plakater og skabe stilfulde billedvægge, der matcher resten af indretningen. Hold dig ajour med indretningstrends og vores nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi er også på Instagram og Facebook – følg Desenio for at få mere inspiration og unikke tilbud.

Skab dit eget galleri hjemme hos dig selv med Desenio.dk!

Det synes vores kunder

4.5
Baseret på 5996 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering, sikker indpakning. Er supertilfreds 28 Mar Susanne Boisen
Dejlig god side Dejlig sted at handle 28 Mar Ulla F Koch
Er fuld tilfreds Er fuld tilfreds 28 Mar Henriette Hansen
Det fungerer fint Det fungerer fint 28 Mar Henriette Hansen
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
Tilbage
Asia
Europe
North America
Oceania

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater

Desværre har vi ikke mulighed for at levere til denne adresse i øjeblikket. Prøv venligst en anden adresse og postnummer.

Tilbage til checkout.

Rabatkoden er blevet registreret

Rabatkoden anvendes automatisk ved betaling. Den er gyldig indtil CET.
*Gælder ikke for Handpicked-plakater/personlige plakater og rammer.

Fortsæt indkøb