Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Berlin Travel Plakat

119 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – motiv med kendte landemærker fra Berlin

Plakat af Henry Rivers. Moderne plakat med grafiske motiver af flere landemærker i Berlin skabt af Henry Rivers. Denne Berlin-plakat er perfekt til en person, der elsker Berlin, eller som bare godt kan lide motivet. Hæng billedet op i eksempelvis stuen eller soveværelset, og kombiner det på flot vis med flere af vores andre plakater af Henry Rivers med lignende motiver, eller skab variation med eksempelvis en plakat med tekst eller med et kunstmotiv. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0007-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.

Billedvæg inspiration