Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Cote d'Azur Plakat

149 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 399 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Henry Rivers plakat – grafisk illustration fra Cote d'Azur

Plakat med motiv skabt af Henry Rivers. Flot plakat med moderne illustration af Cote d'Azur i Frankrig. Det smukke motiv i blåt og rødt vil være perfekt i et hjem hos nogen, der for eksempel har været der eller bare elsker det smukke motiv og gerne vil indrette med moderne kunst i form af grafiske billeder. Plakaten har en hvid kant, der indrammer motivet på smukkeste vis.

PRE0038-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.

Billedvæg inspiration