Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Copenhagen Travel Plakat

59,70 kr.199 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – plakat med grafisk motiv af København

København - en smuk by, alle kender. Denne plakat med motiv af Henry Rivers viser på flot vis København som et grafisk design. En moderne plakat, der passer godt i det fleste hjem, og som er flot som dekoration i eksempelvis stuen, entréen eller hvorfor ikke soveværelset? Indram pænt og enkelt dit billede med en af vores rammer, der fås i flere farver og materialer. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0009-8
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.

Billedvæg inspiration