Skip to main content.

Om vores produkter

Vi sætter høje standarder for os selv, når vi producerer vores kunstplakater- og posters. Vi værdsætter håndværket bag vores produkter og sammen med vores leverandører bestræber vi os løbende på at forbedre vores produkters kvalitet og levetid. Vi er også stolte af at være en FSC®-certificeret virksomhed, hvilket betyder, at de træer, der bruges i produktionen af både vores plakater, posters og rammer stammer fra skove, som forvaltes på en ansvarlig og bæredygtig måde.

KUNSTPLAKATER OG -POSTERS

Vores papir

Alle vores plakater og posters (med undtagelse af nogle designs) trykkes på 200 g/m2 ubestrøget førsteklasses papir. Det har en mat overflade uden blænding, hvilket giver det et førsteklasses udtryk. Vores papir er desuden aldersbestandigt.Papiret produceres i Sverige, og papirfabrikken, den papirmasse, der bruges til at fremstille papiret, og selve papiret er alt sammen certificeret af Forest Stewardship Council®. Det garanterer, at de anvendte træer stammer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med alle love og regler samt FSC-organisationens strenge kriterier for social og miljømæssig bæredygtighed. Du kan se, at alle vores plakater og posters (med undtagelse af nogle designs) er mærket med FSC Mix-symbolet på vores hjemmeside. Det garanterer, at mindst 70% af det træ, der bruges i produktionen, kommer fra FSC-certificerede skove.

Trykning

Alle vores plakater og posters med undtagelse af nogle få Handpicked trykkes i Sverige. Vi bruger forskellige trykkerier for at opnå den bedste kvalitet for hvert design, afhængigt af om det er en poster med foto, grafik eller folie. Vores trykkerier bruger forskellige typer blæk alt efter den påkrævede trykketeknik, men det vælges altid i overensstemmelse med alle relevante EU-regler (herunder, men ikke begrænset til, REACH). Blækket er desuden 100% vegansk.

Genanvendelse

Der er meget lidt spild og affald i forbindelse med vores produktion af plakater og posters, og vores trykkerier og papirfabrik sikrer, at overskydende papir genbruges til aviser. Vi opfordrer stærkt vores kunder til at genanvende vores plakater og aflevere dem til genbrug. Vores papir kan genbruges til ny papirmasse op til syv gange.

LÆRREDE

Vores lærreder fremstilles efter bestilling i Europa og er tilgængelige i forskellige størrelser, herunder 30x40, 50x70, 70x100 og 100x140 cm. Lærredet er fremstillet af førsteklasses mat lærredsstof, der består af 35% bomuld og 65% polyester i en 2x1 vævning. Dette materiale sikrer en høj kvalitetsbasis for vores giclée-printmetode og skiller sig ud fra generiske lærreder.

Med en særlig dybde på 3,2 cm i modsætning til den standard 1,9 cm, tilbyder vores lærreder ekstra soliditet og holdbarhed. Hvis du vælger uden ramme, præsenteres lærredet strækkes over stretcher-barer af fyrretræ, lavet af 100% genanvendeligt massivt træ, hvilket sikrer enestående holdbarhed. Hvis du foretrækker et indrammet lærred, kan du vælge mellem en ramme af eg, hvor basis er lavet af obeche-træ med ægte egfinér, eller en sort ramme lavet af malet fyrretræ. Vær sikker, dit lærred kommer fuldt samlet og klar til at blive hængt op.

RAMMER

Vores sortiment omfatter elegante træ- og metalrammer, der passer til alle indretningsstile, og vi har alt lige fra små rammer, der er perfekte til fotografier, til store rammer, der vil være midtpunktet på dine vægge.

Vores rammer håndlaves af dygtige håndværkere med lang erfaring inden for rammeproduktion i Europa og Asien. Vores rammeleverandører er nøje udvalgt i henhold til kravene i vores adfærdskodeks om social og miljømæssig ansvarlighed.

Alle vores træ- og metalrammer er FSC®-certificerede og mærket med FSC Mix-symbolet på vores hjemmeside. Det garanterer, at mindst 70% af det træ, der bruges i produktionen, kommer fra FSC-certificerede skove.

Vores rammer fås i otte forskellige størrelser: 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 og 100 x 150 cm. Alle rammer er udstyret med gennemsigtigt akrylglas, der er let og splintfrit. De åbnes alle på bagsiden, hvilket gør det let at indsætte billederne, ved hjælp af drejeclips uden behov for skarpe metalstifter. På de mindre metalrammer i størrelsen op til 30 x 40 bruges der små metalstifter.

Trærammer

Vores trærammer fremstilles af massivt træ og fås i sort, hvid, eg, mørkt træ og lyst træ. Vores egetræsrammer fremstilles af ubehandlet eg, mens vores rammer i mørkt træ samt sorte og hvide trærammer fremstilles af massivt alm. tulipantræ, der derefter males. Vores lyse trærammer fremstilles af sukkerløn, der behandles med en gennemsigtig belægning for at frembringe en naturlig finish. Vores trærammer i størrelserne 50 x 70, 70 x 100 og 100 x 150 cm er udstyret med forborede huller bag på rammen, hvilket fastholder drejeclipsene, når de løftes.

Metalrammer

Vores metalrammer fås i farverne sort, guld, sølv og kobber. De fremstilles af aluminium og har en smal profil, hvilket giver et elegant look. De guld-, sølv- og kobberfarvede rammer har en blank finish, mens rammerne i sort metal har en mat finish.

Genanvendelse

Vi opfordrer stærkt vores kunder til at genanvende vores rammer og aflevere alt, der ikke kan genanvendes, til genbrug. Vores trærammer - herunder MDF-bagbeklædningen - kan omdannes til træflis, der bruges til at lave biobrændstof som et alternativ til fossilt brændstof. Vores metalrammer kan genbruges som metal i nye aluminiumsprodukter, hvilket kræver 95% mindre energi end primær aluminium. Akrylglasset skal sorteres som brændbart affald, der kan bruges til energiproduktion.

PUDE

Vores puder er perfekte, når du ønsker at skabe en blød og indbydende følelse. De er tilgængelige i størrelserne 40x40, 50x50 og 60x60 cm, og disse pudebetræk kan købes både med og uden fyld. De er fremstillet af kunstigt linned – et polyester materiale med en linned-lignende tekstur, der sikrer holdbarhed og komfort. Den praktiske lynlås i bunden gør det nemt at skifte betrækkene ud, når du føler for et forfriskende nyt look. For at pleje dine pudebetræk bedst muligt, kan du ganske enkelt tørre små pletter af med en fugtig klud. For en mere dybdegående rengøring kan betrækkene vaskes i koldt vand i vaskemaskinen eller i hånden.

BAKKER

Udført i birk finér, er disse bakker den perfekte fusion mellem funktionalitet og stilrent skandinavisk design. Pas på dine bakker ved enten at vaske dem i hånden eller ved at benytte et skånsomt program på opvaskemaskinen. Det er vigtigt at notere, at hyppig vask med opvaskemaskinemiddel kan forårsage synlig slid på overfladen. Vores bakker er FSC®-certificeret og stolt produceret i Nybro i det sydøstlige Sverige, ved hjælp af materialer indsamlet inden for Europa.

TILBEHØR

Vi har et bredt udvalg af tilbehør, så du kan sætte prikken over i'et på dine plakater og posters - lige fra passepartouter og ophængningsløsninger såsom klemmer, clips, plakatophæng og washi tape til billed- og gallerihylder. Alle vores passepartouter, plakatophæng samt billed- og gallerihylder er FSC®-certificerede og mærket med FSC Mix-symbolet på vores hjemmeside. Det garanterer, at mindst 70% af det træ, der bruges i produktionen, kommer fra FSC-certificerede skove.

Passepartouter

Vores passepartouter af høj kvalitet giver dig mulighed for at indramme og fremhæve motivet på plakater og posters og tilføre dem et eksklusivt touch. Vores passepartouter fremstilles i Sverige og passer til rammer i størrelse 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. De fås i både sort og hvidt og er farveægte hele vejen igennem. Den sorte har en sort kerne og den hvide en hvid kerne. Den hvide passepartout har nøjagtig samme nuance som vores poster- og plakatpapir. Vores passepartouter er syrefri.

Plakatophæng

Vores plakatophæng er en elegant måde at fremvise kunst på og ser virkelig flotte ud i en billedvæg. De kan købes i forskellige længder, der passer til hele vores udvalg af poster- og plakatstørrelser, og fås i tre farver: en fremstillet af ubehandlet massivt egetræ og to fremstillet af fyrretræ malet enten sort eller hvidt. De leveres med skrueøskener i messing og bånd i imiteret læder til ophængning i matchende eg, hvid eller sort. Magneter på begge sider holder plakaten på plads uden at beskadige den.

Billed- og gallerihylder

Vores billed- og gallerihylder er en enkel og elegant måde at fremvise plakater og posters på. De er en god løsning, hvis du godt kan lide at udskifte dit udvalg af plakater regelmæssigt! Hylderne fås i sort, hvidt og massiv eg og er 70 cm brede og 9,5 cm dybe. De leveres med skruer til opsætning på væggen. Hvis du ønsker en længere hylde kan de placeres I forlængelse af hinanden.