Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - San Francisco Travel Plakat

35,70 kr.119 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – moderne poster med grafisk motiv af San Francisco

Moderne poster med motiv skabt af Henry Rivers. Denne flotte, grafiske plakat, som er inspireret af den kendte by San Francisco, viser nogle af byens mest kendte landemærker og teksten 'Visit San Francisco'. Vi har flere postere med motiver skabt af designeren Henry Rivers. Du finder dem alle i kategorien KORT & BYER, hvor der også er masser af andre moderne postere med motiver af forskellige byer med tekster. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0014-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.