Skip to main content.

Astrid Lindgren plakater

Plakater

Astrid Lindgrens elskede figurer er kendt over hele verden, og mange børn er blevet venner med dem som små. Vi kender alle den frække Emil fra Lønneberg, den stærke Pippi Langstrømpe og den sjove Karlsson på taget, og her kan du finde Astrid Lindgren-illustrationer med nogle af hendes mest kendte figurer.

Astrid Lindgren

Vores kategori med Astrid Lindgren-illustrationer omfatter både illustrationer med Pippi Langstrømpe samt citater af Emil fra Lønneberg og Karlsson på taget. Denne kollektion indeholder Astrid Lindgren-citater og -illustrationer med og fra nogle af hendes mest elskede figurer. Her er der illustrationer, der forestiller den frække Emil fra Lønneberg, og Pippi Langstrømpe-illustrationer og -citater, der vil skabe en sjov og humoristisk stemning for dit barn.

Når du indretter børneværelset, er illustrationer det perfekte kunstvalg, da de vil give en hyggelig stil i rummet. Hvis du vil gøre børnenes værelser endnu mere personlige, kan du desuden selv lade dem vælge deres yndlingsfigurer og -citater! Disse modige og viljestærke Astrid Lindgren-figurer vil give dit barn gode rollemodeller i en tidlig alder og måske også vække i deres interesse for de klassiske historier. Kollektionen består af både illustrationer og citater, herunder Pippi Langstrømpe-illustrationer, Emil fra Lønneberg-illustrationer og Karlsson på taget-illustrationer.

Find din yndlingsfigur blandt disse søde Astrid Lindgren-illustrationer! Vælg den, der passer til dit barns personlighed, så har du den perfekte kunst til børneværelset. Ved at tilføre børneværelset kunst og illustrationer bliver det meget sjovere for børnene at opholde sig i, og desuden kan disse Astrid Lindgren-illustrationer med Pippi Langstrømpe og andre figurer måske også give dem nogle nye rollemodeller.