Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Happy Cactus Plakat

139 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – Plakat med farverig kaktus

Plakat med en kaktus i forskellige farver. Denne farverige plakat af Elisabeth Fredriksson forestiller en kaktus og er helt sikkert en indretningsdetalje, der ikke vil blive overset. Perfekt til dig, der gerne vil sætte mere farve på indretningen i hjemmet! Plakaten fås i forskellige størrelser. Tag også et kig på vores rammer, der gør det let at hænge dine plakater op med et flot slutresultat.

2380-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«