Skip to main content.

Bæredygtighed og Desenio

Vi vil skabe en smukkere verden

Bæredygtighed spiller en stor rolle for os, da vores produkter ikke ville eksistere uden de naturlige materialer fra vores skove. Grundlaget for vores eksistens er at skabe skønhed gennem kunst, og at gøre det på en bæredygtig måde betyder konstante bestræbelser på at forbedre vores produktionsproces og aktivt reducere indvirkningen på vores miljø. For at skabe en stadig smukkere verden.

Vores planet

Vores planet er vigtig

Vi sigter mod at gøre alt, hvad vi kan, for at arbejde hen imod en bæredygtig fremtid og vi forbliver bevidste om, at der stadig ligger mange skridt foran os. Med fokus på miljømærkede materialer og metoder tager vi aktivt skridt til at minimere vores fodaftryk sammen med et udvalgt valg team af partnere

Bæredygtige produkter i hjertet

Hos Desenio er bæredygtigheden af ​​vores produkter kernen i vores mission. Vi er stolte af at arbejde med en miljøbevidst papirfabrik for at skabe vores kunsttryk, kun ved hjælp af papir, der er certificeret som kommer fra bæredygtigt forvaltede skove. Vi bruger premium, ubestrøget, aldersbestandigt papir for at sikre holdbarheden af ​​vores udskrifter.

Forest Stewardship Council®

Printet på miljømærket papir

Desenio er en FSC®-certificeret virksomhed. Det betyder, at de træer, der bruges i produktionen af vores kunstplakater, stammer fra skove, som forvaltes på en ansvarlig måde, der giver miljømæssige, sociale og økonomiske fordele for alle involverede.

Vi passer både på miljøet og lokalsamfund

I 2020 er vi blevet en FSC-certificeret virksomhed (Forest Stewardship Council®), hvilket er et naturligt skridt på vejen mod vores mål for bæredygtighed. FSC er en nonprofitorganisation, der fastlægger fastsætter visse høje standarder for at sikre, at skovbrug udføres på en miljømæssigt og socialt ansvarlig måde.

FSC-certificeringen betyder, at vi lever op til disse standarder, og er en garanti for, at materialer, der bruges i vores produktion af kunstplakater og -posters, kommer fra bæredygtige FSC certificerede skove.

Vores FSC-certificeringskode: SAI-COC-010910

Vores FSC-varemærkelicenskode: FSC-C153048

FSC Certification

Kunst trykt i Sverige på miljøcertificeret papir

Vi er stolte af at abrbejde med en miljøbevidst fabrik. Vores papirfabrik er FSC-certificeret, og det samme gælder det papir, der bruges i vores kunstplakater og passepartouter. Alle vores plakater og posters (med undtagelse af nogle få Handpicked) er certificerede og mærket med FSC Mix symbolet på vores hjemmeside, hvilket garanterer, at mindst 70% af det træ, der bruges til at producere dem, kommer fra FSC-certificerede skove.

Vi Agroforestry

For hvert træ der bruges til produktionen af vores kunst plantere vi 2 nye træ

Tak for hjælpen med at plante 35 000 træer

I 2017 blev vi stolte partnere af Vi Agroforestry, en organisation, der siden 1983 har plantet 120 millioner træer og støttet over 2,5 millioner mennesker i kampen mod fattigdom. I samarbejde med Vi Agroforestry planter vi to nye træer til hvert træ, der bruges til produktion af solgte kunsttryk. Siden 2017 har vi plantet mere end 35.000 træer!

Bekæmpelse af fattigdom og klimaændringer på samme tid

Vi Agroforestry mener, at menneskelig og miljømæssig bæredygtighed ikke kan adskilles. Gennem en helhedsorienteret tilgang til smålandbrug arbejder de for at sikre en positiv indvirkning på både landmændenes levebrød og miljøet. Ved at uddanne landmænd med smålandbrug i Østafrika i bæredygtighed og træplantning, kan de tjene til livets ophold og sende deres børn i skole.

Vores medarbejdere

Et sted, hvor man kan få indflydelse, inspirere og vokse

Hos Desenio er målet, at alle vores medarbejdere altid føler sig velkomne og værdsatte. Desenio er et sted, hvor man kan få indflydelse, inspirere og vokse, og hvor fundamentet for et godt arbejdsmiljø er passion, engagement og venlighed. I dag har Desenios hovedsæde i Stockholm over 140 medarbejdere med over 15 forskellige nationaliteter. Har du lyst til at blive en af dem? Se vores ledige stillinger!

KOM OG VÆR MED!

En fælles mission med vores leverandører

Uden for Desenios hovedsæde samarbejder vi med et lille udvalgt hold leverandører, der har hjemme i Europa og Asien. Vi er meget forsigtige, når vi indleder disse partnerskaber, og sammen respekterer vi de vigtige krav om socialt og miljømæssigt ansvar, der er fastsat i vores adfærdskodeks. Kodekset består af ti principper inden for social og miljømæssig bæredygtighed, der dækker områder som arbejdstid, lønninger, børnearbejde, diskrimination og arbejdsmiljø.

Du kan finde vores komplette adfærdskodeks her.

Vores produkter

Vi sætter høje standarder for os selv, når vi producerer vores kunstplakater, og vi værdsætter håndværket bag vores produkter. Sammen med vores leverandører bestræber vi os løbende på at forbedre vores produkters kvalitet og levetid gennem omhyggelig produktudvikling.

Læs mere - Vores produkter