Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Don't Quit Your Daydream Plakat

41,70 kr.139 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – moderne plakat med teksten 'Don't quit your daydream'

Flot plakat skabt af Elisabeth Fredriksson. Denne grafiske plakat med mønster i grå toner og guldfarvede detaljer med teksten 'Don't quit your daydream' er en inspirerende plakat, som er en påmindelse om aldrig at holde op med at drømme. Vi har mange plakater med inspirerende citater og også grafiske plakater. Kig i kategorierne PLAKATER MED TEKST og GRAFISK, hvis du har lyst til at dekorere dit hjem med flere plakater i samme stil.

PRE0024-2
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«

Billedvæg inspiration