Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Miami Travel Plakat

199 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – Miami-plakat med palmer og surfbræt

Plakat med motiv skabt af Henry Rivers. Denne flotte plakat, der er yderst eksotisk med palmer, surfbræt, strand og hav, skaber varme i ethvert hjem. Perfekt til at dekorere en væg med for at gøre hjemmet til et lidt skønnere og mere inspirerende sted. Motivet, som er inspireret af Miami, er stilrent, samtidig med at det giver en masse dejlig energi. Passer perfekt hjemme hos en person, der er stor fan af Miami i USA, eller som blot ønsker at indrette boligen med et pænt og moderne billede med et grafisk motiv. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0010-8
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.