Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - New York Travel Plakat

119 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – plakat med motiv af New York

Grafisk billede med motiv skabt af Henry Rivers. New York, New York, New York - byernes by, som ofte kaldes 'The Big Apple'. Dette moderne billede med teksten 'Visit New York' og et flot motiv af New Yorks skyline passer perfekt hjemme hos en person, som elsker New York, eller som måske altid har drømt om at besøge byen, eller en person, som leder efter moderne billeder at dekorere med. Vi har flere plakater med motiver skabt af Henry Rivers. Du finder disse og andre plakater i kategorien 'KORT & BYER'. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0011-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.