Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - California Travel Plakat

199 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat af Henry Rivers – California-plakat med eksotiske motiver af palmer og surfbræt

Moderne plakat med eksotisk motiv af Californien skabt af Henry Rivers. Denne plakat med et grafisk motiv, der forestiller havet, palmer og et surfbræt, skaber straks varme i hjemmet og passer perfekt til en person, som har en tilknytning til Californien, eller som måske altid har drømt om at rejse derover. Det grafiske motiv i blå og grønne nuancer passer både i stuen og i soveværelset eller entréen og er også flot i en collage af inspirerende plakater. Plakaten har 'indbygget' passepartout, som på smukkeste vis indrammer motivet.

PRE0008-8
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Henry Rivers

Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Henry rejser jorden rundt bevæbnet med papir og blyant med det formål at indfange sjælen i de mest elskede byer og steder i verden. Med en baggrund inden for arkitektur og inspireret af retro rejsereklamer skaber han farverige plakater med fortolkninger af vores foretrukne byer i en minimalistisk stil.

Ved at researche og rejse i hele verden gengiver Henry Rivers kendte monumenter, vartegn og kendetegn for nogle af verdens bedste rejsemål i sin kunst. Henry Rivers' legende udtryk og smukke farver er det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst.