Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Bethesda Terrace Arcade Plakat

41,70 kr.139 kr.
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat med smuk arkitektur fra New York

Denne plakat, der er fotograferet af Desenios kreative team, viser Bethesda Terraces smukke arkitektur - en terrasse i New York med udsigt over Central Park. Selv om den verdensberømte by New York mest er kendt for sin imponerende skyline og street style, findes der arkitektoniske perler, der består af andet end grå beton og glas. Denne poster viser smuk arkitektur med buer og mosaikker og vil være et smukt motiv til indretning af hjemmet. Plakaten har en hvid kant, der indrammer motivet på en virkelig flot måde.

Studio Cosmopolitan

11312-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kollektion af fotokunst skabt af Desenios kreative team til Desenio. Fotografierne viser smukke steder i de tre verdensbyer New York, London og Paris. Alle byerne præges af en pulserende kultur og de mange forskellige mennesker, der har deres hjem og arbejde der. Det er ikke nogen tilfældighed, at trends inden for mode, design og kunst ofte opstår i disse byer.

I Studio New York, "byen, der aldrig sover", har vi foreviget byens ikoniske vartegn såsom Times Square, Brooklyn Bridge og den fantastiske skyline sammen med byens smukke facader. Kollektionen er en blanding af smukke billeder af detaljer og svimlende højder med store kontraster.

Billedvæg inspiration