Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Soho Contrast Plakat

149 kr.
30%*
Midlertidigt udgået
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Plakat med foto fra SoHo, New York

New York er en by, som mange genkender, selv om de ikke har været der, takket være alle de film og serier, der optaget i New Yorks gader. Denne plakat viser byens velkendte arkitektur: høje bygninger med brandtrapper. Med sit motiv med to etageejendomme i kontrastfarver vil posteren være en flot detalje på en væg i hjemmet. Fotografiet er et af de mange motiver, som vores kreative team har taget under deres ophold i New York.

Studio Cosmopolitan

11314-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kollektion af fotokunst skabt af Desenios kreative team til Desenio. Fotografierne viser smukke steder i de tre verdensbyer New York, London og Paris. Alle byerne præges af en pulserende kultur og de mange forskellige mennesker, der har deres hjem og arbejde der. Det er ikke nogen tilfældighed, at trends inden for mode, design og kunst ofte opstår i disse byer.

I Studio New York, "byen, der aldrig sover", har vi foreviget byens ikoniske vartegn såsom Times Square, Brooklyn Bridge og den fantastiske skyline sammen med byens smukke facader. Kollektionen er en blanding af smukke billeder af detaljer og svimlende højder med store kontraster.

Billedvæg inspiration