Skip to main content.

GAVEGUIDEEN

Til dine forældre, der lige er flyttet eller din ven, der har fået en baby i år, har vi gaveideer til alle på din liste! Shop vores udvalgte gaveredigeringer med ideer til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave denne jul.

Back to top

Kunst til de mindste

Gør deres værelse ekstra specielt med et kunsttryk! Vi har udvalgt vores mest elskede styles til nyfødte, småbørn og tweens, som vil være den perfekte gave til børnene i dit liv eller eventuelle kommende forældre, du kender.

Back to top

Gaver til de organiserede

Planlæggere og kalendere for dem, der elsker en frisk start! En af vores planlæggere eller kalenderprint for 2023 er perfekt til at få dem begejstrede for det nye år, der venter!

Back to top

Fotokunst

Den klassiske kunststil, der passer til ethvert hjem! Denne jul, gavefotokunst, der passer til deres personlighed.

Back to top

Abstrakt kunst

Til din trendy ven går vores abstrakte og illustrerede kunststile aldrig af mode og vil helt sikkert blive et hit i denne feriesæson!

Back to top

Udvalgte kunstnere

Forkæl den særlige person med et kunsttryk af en af vores udvalgte kunstnere! Denne redigering er fuld af kunst fra stigende stjerner og kendte navne.

Back to top

Hjem

Desenio tilbyder et omhyggeligt udvalgt sortiment af indretningsdetaljer og udsmykning fra velkendte brands. Gør dit hjem smukkere med Desenio!

Back to top

Lærred

Trender lige nu! Vores lærredskunst er det perfekte valg, når du vil forkæle nogen med et kunstværk, der skiller sig ud.

Back to top

Personlig kunst

Skab en mindeværdig gave, der holder hele livet! Det perfekte valg for den person, der blev gift, fik en baby eller tog på et stort eventyr i år.