Skip to main content.

Sorte rammer

Rammer

Vores sorte trærammer er af høj kvalitet og nemme at åbne på bagsiden, så plakaten kan indsættes. De har en smal profil og ser flotte ud på væggen. Det giver en virkelig flot virkning at blande disse rammer og vores sorte metalklemmer på din billedvæg. 

Sorte rammer

Her finder du sorte trærammer, som du let kan bestille online, til dine plakater. De sorte billedrammer fås i størrelse 13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70 og 70 x 100. Rammerne er fremstillet af massivt træ og har en smal og klassisk profil. Rammens glas er fremstillet af gennemsigtigt akrylglas, hvilket giver både splintfrie og lette rammer. En sort ramme er et klassisk valg til indramning af plakater eller fotos og passer flot til mange forskellige motiver. Den indrammer tydeligt billedet og fremhæver motivet takket være den store kontrast. Den sorte ramme er det oplagte valg til en sort-hvid billedvæg, men er også velegnet til farverige motiver – se vores inspirationsrum for at få tips til, hvordan du matcher sorte rammer med forskellige motiver og rammer i andre farver, her!

En sort ramme er et klassisk og tidløst valg, der passer til ethvert hjem uanset interiør eller stil. De fås i forskellige størrelser og tykkelser, så du kan finde den helt rigtige ramme til netop dine behov og ønsker. De små rammer passer godt til fotos og anden kunst i mindre format. Skal der virkelig fokus på dit billede? Hvis du tilføjer en passepartout, kan du vælge en større ramme. Brug en hvid eller sort passepartout alt efter billedet – den sorte ramme ser flot ud med alle farver.

Går du efter et monokromt og harmonisk look, kan du vælge kun at bruge sorte rammer, men hvis du ønsker cool dynamik mellem dine forskellige billeder og motiver, skal du vælge rammer i forskellige farver. Tips! Sorte rammer og træfarver giver et enkelt og varmt udtryk. Kombiner de to forskellige farver på en billedvæg for at skabe en hyggelig, men alligevel trendy atmosfære. Du kan let sammensætte en flot og personlig billedvæg med plakater og rammer fra Desenio!