Skip to main content.

Plakatophæng

Tilbehør

Spræng rammerne, og hæng dine plakater op med plakatophæng. Plakatophæng er moderne og stilrene og vil udgøre en flot detalje på din billedvæg. Her har vi samlet hele vores sortiment af forskellige plakatophæng.

Plakatophæng

Hvilket plakatophæng passer bedst til din bolig? Plakatophæng er et flot og trendy alternativ til ophængning af plakater og print. Samtidig udgør det en flot indretningsdetalje på væggen. Vores plakatophæng fås i flere forskellige længder og passer til hele vores sortiment af plakatstørrelser. Desenios udvalg af plakatophæng fås i tre farver. Den ene er fremstillet af ubehandlet massivt egetræ, og de to andre er fremstillet af fyrretræ og derefter malet enten sort eller hvid. De har en smart løsning med magneter, som holder plakaten fast mellem sig. Det er derfor er en skånsom løsning, der ikke skader papiret eller trykket.

Alle plakatophæng fra Desenio leveres som komplette løsninger, så du kan sammensætte plakatophænget og billedvæggen uden yderligere produkter. Alle plakatophæng leveres med skrueøskener i messing og bånd i imiteret læder til ophængning. Farven på båndene i imiteret læder afhænger af plakatophængets farve: beige til plakatophænget i eg, hvidt til det hvide plakatophæng og sort til de sorte plakatophæng.

Ud over vores egne plakatophæng i eg samt henholdsvist sort- og hvidmalet træ sælger vi også plakatophæng fra Moebe. Disse ophæng har et slankt design, der passer godt sammen med den enkle og skandinaviske indretningsstil. Vores Moebe-plakatophæng fås i tre forskellige farver – sort, hvid og messing – og er alle fremstillet af metal.