Skip to main content.

Hvide rammer

Rammer

Vores hvide trærammer er af høj kvalitet og nemme at åbne på bagsiden, så plakaten kan indsættes. De har en smal profil og ser flotte ud på væggen. Det giver en virkelig flot virkning at blande hvide rammer med vores egetræsrammer på din billedvæg. 

Hvide rammer

Køb dine hvide rammer online hos Desenio. Vi har elegante rammer i massivt træ til en overkommelig pris, der passer perfekt til alle vores plakater og posters. Vores hvide rammer fås i små størrelser såsom 13 x 18 og 21 x 30 samt i størrelserne 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70, 70 x 100 og 100 x 150 cm. Rammerne er fremstillet af træ og har en smal og klassisk profil. Rammeglasset er glasklart plexiglas, hvilket giver rammer der både er lette og ikke går i stykker.

En hvid ramme ser elegant og flot ud sammen med motiver i lyse farver. Hvis du har en mørkere plakat, men stadig ønsker, at rammen skal smelte sammen med motivet, kan du købe en hvid passepartout, der samtidig smukt fremhæver motivet. En billedvæg med udelukkende hvide rammer er typisk i en minimalistisk skandinavisk indretning. Den kan kombineres med naturmaterialer og en mere jordfarvet farveskala for at skabe mere varme i et ellers hvidt miljø. Vi blander gerne vores hvide rammer med vores egerammer for at opnå et varmere udtryk. Hvis du ønsker en flot, kontrastrig billedvæg, kan du i stedet blande hvide rammer med sorte, hvilket er perfekt til for eksempel en sort-hvid fotovæg!

Hvis du gerne vil se, hvordan en af vores plakater ser ud i en hvid ramme eller kombinere flere, kan du prøve vores billedvægsværktøj. Her kan du bruge forskellige skabeloner og sammensætte dine yndlingsplakater med de rammer, du foretrækker – klik her!