Skip to main content.

Bakker

Hjem

Desenio tilbyder et udvalg af elegante bakker i forskellige størrelser, runde og firkantede. Vi producerer vores bakker i FSC®-certificeret birkefinér i Nybro i Sydøstsverige. Fås i forskellige design og stilarter designet af vores Desenio Design Studio. Find vores favoritprint på bakkerne nu, eller gå på opdagelse i nye design, du vil elske. Der er en bakke til enhver lejlighed, uanset om du serverer drinks til en fest eller serverer morgenmad i sengen i weekenden.

Dekorative bakker

Produktionen

Vi producerer vores bakker i Nybro, en lille by i det sydøstlige Sverige. Vi fremstiller dem med FSC®-certificeret birkefinér. Hver bakke indeholder mellem fem til otte lag finér, afhængigt af størrelsen. Designet er trykt med en printer af høj kvalitet og er beskyttet af en lamineret melaminbaseret overflade, der gør den varmebestandig op til 130 grader Celsius. Bakkerne fås i forskellige stilarter skabt af vores Desenio Design Studio og andre berømte kunstnere. Find den kunst, du elsker, på vores bakker!

FSC®-certificeret

Alle råmaterialerne indkøbes i Europa med FSC®-certificerede materialer. Forest Stewardship Council® er en international medlemsorganisation, der arbejder for ansvarligt skovbrug med omtanke for både miljø og mennesker.