Skip to main content.

Egerammer

Rammer

Vores egetræsrammer er af høj kvalitet og nemme at åbne på bagsiden, så plakaten kan indsættes. De har en smal profil og ser flotte ud på væggen. Det giver en virkelig flot virkning at blande egetræsrammer med vores plakatophæng og Moebes klemme i eg på din billedvæg.

Trærammer i eg

Vores flotte trærammer fås i de samme otte størrelser som vores plakater: 13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70 og 70 x 100 cm. Vi har også tre elegante rammer fra Moebe i størrelse A5, A4 og A3, som du kan bruge til at skabe en flot gennemsigtig effekt omkring motivet. Rammerne er fremstillet af massivt træ og har en smal og klassisk profil. Rammens glas er fremstillet af gennemsigtigt akrylglas, hvilket giver både splintfrie og lette rammer.

Trærammerne i eg passer smukt til vores mange forskellige kunstplakater, og vores naturmotiver ser ekstra flotte ud sammen med egerammer og skaber en rigtig naturfølelse. En træramme er også virkelig smuk sammen med andet interiør i træ eller andre naturmaterialer i indretningen. Træ har evnen til at tilføre et rum mere varme og personlighed – udsmyk væggen med en elegant træramme fra Desenio sammen med nogle af vores plakater.

Klik her for at få indretningsinspiration og tips til, hvordan du kan bruge vores plakater og rammer sammen i billedvægge, der passer som hånd i handske til resten af din indretning. Bland eventuelt egerammerne med vores rammer i andre farver såsom sort, hvid eller hvorfor ikke guld? Ud over trærammerne har vi også plakatophæng, billedhylder, gallerihylder og flotte klemmer i træ til dem, der ikke ønsker at indramme plakaten.