Skip to main content.

Passepartout

Tilbehør

Passepartout er et perfekt supplement til et billede, hvis du har et motiv, som du gerne vil fremhæve. Vi har passepartout af høj kvalitet i hvid og sort. Læs, hvordan du vælger størrelse, i vores størrelsesvejledning under produkterne.

Fuldend dit billede med en passepartout

Passepartout til rammer. Vores passepartouts holder en høj kvalitet, de er syrefri og fås i flere forskellige farver og størrelser. Vi har passepartouter i farverne hvid og sort. Begge farver er farveægte fra bagside til forside, herunder kernen i passepartouten. Den hvide variant er kridhvid, og alle farverne fås til rammer i størrelserne 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70 og 70 x 100 cm. Perfekt når du virkelig ønsker at fremhæve motivet.

Ved at bruge en passepartout får du en fin indramning, der fremhæver motivet. En passepartout skaber desuden balance mellem plakaten og rammen, men en passepartout kan også bruges til at skabe kontraster mellem ramme og motiv. En klassisk hvid passepartout fremhæver billedet og giver selv de meste enkle motiver et mere eksklusivt udtryk. Har du et farverigt billede, hvor du gerne vil have farverne til at fremstå endnu stærkere? Kombiner billedet med en sort passepartout! Du kan også kombinere et lyst motiv med en sort passepartout for at skabe en virkningsfuld kontrast, der sætter den sidste prik over i''et, uanset om vægkunsten er en plakat eller et fotografi.

At tilkøbe en passepartout til dit billede beskytter desuden motivet mod aldring. Alle vores passepartouter er syrefri og bevarer din plakat eller dit billede. Når du vælger størrelse på din passepartout, skal du gå ud fra, hvor stor rammen er, samt plakatens størrelse. En passepartout på 30 x 40 cm har du f.eks. i en ramme med samme mål, hvor vores plakater i størrelse 21 x 30 cm passer perfekt. På hvert produkt har du en produktbeskrivelse, hvor vi anbefaler, hvilken plakatstørrelse der bliver perfekt til din passepartout. Tag et kig på vores inspirationssektion med færdige billedvægge for få tips om brug af passepartouter og andet smukt billedtilbehør til dine plakater og postere!