Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Lev dit lys

Dyk ned i en drøm fra Middelhavet, hvor du kan rense dit sind og finde fred i de små øjeblikke. Vores nye foto kollektion Studio Eos har sit navn fra den græske gudinde for daggryet og inspirerer dig til at finde dit sande kald og leve dit lys.

"Den karakteristiske arkitektur med hvidkalkede huse, kirker med blå kupler og smalle stier giver det perfekte miljø til at være ét med naturen og føle sig selv komme til live"
Annica Wallin, kreativ direktør.

Island landskab - Studio Eos

Desenios Studio Eos kollektionen fortæller en historie om en middelhavssommer. En historie om at lade sig leve i nuet og sætte pris på de små ting i livet. Føl inspirationen fra en ny begyndelse i denne smukke kollektion. Der blev taget fredelige billeder i Grækenland af ølandskaber, hvide huse og kirker, klart blåt hav og smukke klipper. Smuk arkitektur og turkisblåt vand er den perfekte måde at starte en ny begyndelse på. Bring optimisme og ro ind i dit hjem med plakaterne fra denne kollektion. Disse plakater er perfekte til at skabe en afslappende og frisk følelse i dit soveværelse eller til at dekorere væggene i din stue med en glad og fredfyldt stemning. Find dine yndlingsplakater fra Studio Eos her i dag!