Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Fortab dig i øjeblikket, og glem alt om tid og sted. Vi har kun i aften. Hyld livet, og nyd det i fulde drag.

Studio Collection Luxe giver os mulighed for at hengive os til livets luksuriøse side, føle spændingen ved det ukendte og nyde ikke at tage livet alt for alvorligt. Denne kollektion, der er skabt af vores eget Design Studio, er indbegrebet af vores længsel efter lidt hårdt tiltrængt sjov! Kom med de glitrende kjoler, de høje hæle, og de aftener, du ønsker aldrig får ende. Hyld livet, og nyd det i fulde drag.

"Vi ønskede at skabe en historie, der inviterer os ind i en sorgløs verden fuld af optimisme og sjov – en verden, hvor nuet er alt, der betyder noget, og mulighederne føles uendelige."
Annica Wallin, kreativ direktør.

Glitrende fotokunstkollektion – Studio Luxe

Udforsk en verden fuld af eventyr, luksus og fest – udforsk Studio Luxe! Denne fotokunstkollektion fra Desenios Design Studio hylder livet og giver os lov til at længes efter bedre tider forude. De glitrende plakater og posters giver dig mulighed for at sammensætte en billedvæg fuld af liv og forvandle hjemmet til et sted, hvor du kan undslippe virkeligheden.

Ligesom i de brølende tyvere er det eneste, vi længes efter nu, lange aftener med vennerne, glitrende kjoler og eventyr. Studio Luxe er den perfekte måde at drømme sig væk til de sjove aftener i byen på, og samtidig vil fotokunstkollektionen sætte lidt kulør på væggene og få dem til at stråle. Udforsk kollektionen nu, og find dine yndlingsplakater!