Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Lose yourself in the moment, immerse yourself in the now.

Forbliv en fri sjæl – Velkommen til Studio Azur

Meningen med Studio Azur – en eksklusiv Studio Collection skabt af Desenio Design Studio – er at understrege, hvor vigtigt det er at passe på sig selv, så man forbliver en fri sjæl! Denne smukke kollektion med fotokunst indeholder plakater i dæmpede og rolige beige, turkis og perlemorspink nuancer. Tag med os til Mexico, og udforsk et afsides sted, hvor du kan komme i kontakt med dit indre jeg.

Det kan være svært at forsøge at leve i nuet i vores moderne verden, men vi mener virkelig, at vægkunst giver dig værktøjerne til at skabe et hjem fuldt af omsorg, hvor du, som den frie sjæl du er, kan værdsætte livet. Ved at tilføje et par plakater i dæmpede pastelfarver omdannes dit hjem til et sted, hvor du kan slappe af og samle nye kræfter. Vi ønsker at understrege, hvor vigtigt det er at passe på sig selv og mærke nuet.

Fotokollektionen indeholder både abstrakt fotokunst og naturplakater, så der er noget til enhver stil, og du kan med lethed forvandle dit hjem ved hjælp af kollektionens plakater og posters. Velkommen til en verden for frie sjæle. Velkommen til Studio Azur.