Levering: 2-5 dage
Fri fragt over 299 kr
Lige nu! Få 25 % rabat ved køb af mindst 4 produkter* – Læs mere
Plakater Og Posters
Rammer
Inspiration
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
  • Filtrer

  • Tøm filter

Anvend filter
MÅL
Rammer
Udstyr din billedvæg med vores førsteklasses billedrammer og fotorammer. Vi har flotte trærammer i sort, hvid og eg samt metalrammer i farverne guld, sølv og kobber. Rammerne fås i otte størrelser, der går lige fra små fotorammer på 13 x 18 cm til store billedrammer på op til 70 x 100 cm.
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

Rammer til plakater

Hos Desenio tilbyder vi et bredt udvalg af billedrammer online. Du kan købe både små og store rammer til plakater hos os i størrelserne 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 61 x 91 cm og 70 x 100 cm. Derudover har vi passepartout, som du kan købe til billedrammerne for at få en flot indramning af din plakat.

Vores rammer fås i forskellige farver, materialer og størrelser for at gøre det så let som muligt at finde passende billedrammer og tilbehør til dine plakater. Hos Desenio finder du rammer i både træ og metal. Vores trærammer fås både med en kant i sort, hvid og ubehandlet eg. Vores metalrammer har en blank overflade og fås i guld/kobber/rødguld og sølv. Samtlige rammer til plakater har glasklart plexiglas (også kaldet akrylglas og hobbyglas), hvilket giver lette billeder, der ikke går i stykker. Alle vores plakatrammer er af høj kvalitet og har en smart konstruktion. Billedrammen åbnes let på bagside, når der skal indsættes plakater, så du slipper for besværlige og skarpe metaltapper. Derudover er vores små rammer i størrelserne 13 x 18 cm og 21 x 30 cm udstyret med et bagstykke med støtte, så rammen let kan stå af sig selv.

Alle rammer fra Desenio kan naturligvis hænges både lodret og vandret på væggen, så du kan indrette din billedvæg, som du har lyst til. Derudover kan vi tilbyde plakatklemmer og plakatophæng, der både er smarte og flotte løsninger til ophængning af yndlingsplakaterne. Hos Desenio finder du desuden også billedhylder og washitape. Klik billedrammerne eller tilbehøret til en komplet billedvæg hjem hos os.

Filtrer

×
Anvend filter

Det synes vores kunder

9
Baseret på 2133 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
👍👍👍 👍👍👍 jeg er meget glad for at handle på desenio 👍 24 May Snjezana Kontic
Perfekt Fik plakaterne hurtigt og de var i perfekt stand. 22 May Signe
100% tilfredshed Flotte plakater, gode priser, hurtig og let levering 21 May Liv
Altid godt Altid godt, hurtig levering 17 May Bodil

Hurtig
levering

Mat premiumpapir
& kvalitativt tryk

Sikker
betaling

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Andre har også købt

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Skriv venligst på engelsk eller svensk.

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Fortsæt indkøb

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen