Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Få op til 30% rabat på plakater og rammer* – KØB NU
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Hvide rammer
Vores hvide trærammer er af høj kvalitet og nemme at åbne på bagsiden, så plakaten kan indsættes. De har en smal profil og ser flotte ud på væggen. Det giver en virkelig flot virkning at blande hvide rammer med vores egetræsrammer på din billedvæg. 
Filtrer
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

Hvide rammer

Køb dine hvide rammer online hos Desenio. Vi har flotte og billige rammer i træ, der passer perfekt til alle vores plakater. Vores hvide rammer fås i små størrelser såsom 13 x 18 og 21 x 30 samt i størrelserne 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70, 61 x 91 og 70 x 100 cm. Rammerne er fremstillet af træ og har en smal og klassisk profil. Rammeglasset er glasklart plexiglas, hvilket giver rammer der både er lette og ikke går i stykker.

En hvid ramme ser elegant og flot ud sammen med motiver i lyse farver. Hvis du har en mørkere plakat, men stadig ønsker, at rammen skal smelte sammen med motivet, kan du købe en hvid passepartout, der samtidig smukt fremhæver motivet. En billedvæg med udelukkende hvide rammer er typisk i en minimalistisk skandinavisk indretning. Den kan kombineres med naturmaterialer og en mere jordfarvet farveskala for at skabe mere varme i et ellers hvidt miljø. Vi blander gerne vores hvide rammer med vores egerammer for at opnå et varmere udtryk. Hvis du ønsker en flot, kontrastrig billedvæg, kan du i stedet blande hvide rammer med sorte, hvilket er perfekt til for eksempel en sort-hvid fotovæg!

Hvis du gerne vil se, hvordan en af vores plakater ser ud i en hvid ramme eller kombinere flere, kan du prøve vores billedvægsværktøj. Her kan du bruge forskellige skabeloner og sammensætte dine yndlingsplakater med de rammer, du foretrækker – klik her!

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4565 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering. Flot resultat 18 Oct Ditte Holst
Hurtig service Hurtig service 17 Oct Trygve Nielsen
Hurtig levering Hurtig levering 15 Oct Sevda KIlic
Super duper:-) Super duper:-) Hurtig levering/ varer pakket ind så ingen fare for de tager skade undervejs. 14 Oct Else Thybo
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater